Ное. 302014
 

Print this pageTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on Facebook
Сподели с приятели!
бързи банички

вкусни бързи банички

Вкусни бързи банички за закуска!

Тези бързи банички, приготвих тази сутрин и реших да споделя с вас рецептата. Закуската е важна част от нашето ежедневие , предполагам, че за повечето от вас също е така. За родители с деца, които са на училище първа смяна понякога е много трудно със закуската и непрекъснато да измислят разнообразно меню. Макар, че нашите деца са вече големи, аз продължавам сутрин да приготвям домашна закуска.
Тези бързи банички приготвих с четири останали кори от пакета. Вечерта правих баница с тиква. Вие може да направите повече или да оставите останалите кори и да приготвите нещо друго (щрудел, баклава…)

За нашите четири бързи банички ми бяха необходими:

2 яйца, 50 гр сирене, щипка сода за хляб и малко краве масло (може да добавите 2 супени лъжици прясно мляко, ако разполагате, но в случай, че нямате не е фатално). Продуктите може да завишите според вкуса си и броят кори, които имате. Ще ви кажа, че наистина стават много бързо като приготвяне и изпичане. Преди да започнете да ги оформяте и сгъвате включете си фурната да се загрява на 180 градуса. Тъй като тези бързи банички са тънки се изпичат за кратко време.

Разбивате в купа двете яйца и добавяте щипката сода в тях. В случай, че имате прясно мляко слагате както по-горе писах 2 супени лъжици, но не повече. И натрошавате сирене при яйцата. Всяка кора разстилате и наръсвате със… (ПРОДЪЛЖАВА на следващата страница)

  One Response to “Бързи банички – лесна рецепта”

  1. Чудесно идея, благодаря 🙂

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(задължително)

(required)