Дек. 052013
 
 05.12.2013  За жената  Add comments

Print this pageTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on Facebook
Сподели с приятели!

  Направи си сам уникална кутия за бижута!

За да са ви под ръка винаги вашите бижута, може да помолите съпруга си или някой ваш приятел да ви направи красива кутия за бижута, която да поставите в близост до огледалото в дома ви.

Ползата от подобна кутия за бижута е неоспорима, защото всяка дама поне веднъж в живота си се е чудила дали не загубила някое ценно бижу, а след това се оказва, че е пуснато на място, където никой не е очаквал да го намери там. Затова една такава кутия ще ви помогне изключително много да организирате вашите бижута и да ги намирате бързо винаги когато ви потрябват.

Това е една красива и функционална кутия за бижута, която може да се изработи в домашна обстановка с подръчни материали. Трябва ви една дъска с дължина  около 130 см и ширина 12 см, пирони, три красиви дръжки за вратички и 4 или 8 кукички за закачане.

Разкроявате дъската на отделни елементи както следва: 3 елемента по 30 см и 2 елемента по 16 см. Сглобявате ги по показания на снимката начин и след това заглаждате ръбовете със ситна шкурка. Ако желаете да остане естествения цвят на дървото само лакирате няколко пъти с акрилен лак, като изчаквате всеки предходен слой да изсъхне добре. Може и да боядисате вашата кутия за бижута в подходящ цвят, съобразен с интериора ви.

След като изсъхне добре,  монтирате на лицевата част декоративните дръжки, а отстрани слагате кукичките за закачане. Закрепете добре към стената с дюбели и винтове или с куки. Ако желаете над кутията може да поставите и неголямо огледало с подходяща рамка. Така вие ще имате едно красиво място за съхранение на бижутата и същевременно ще бъде и като акцент в интериора ви. А усещането, че тази полезна кутия за бижута е създадена специално за вас ще ви вдигне самочувствието и ще се чувствате поласкана!

Ако искате да разгледате още креативни идеи, кликнете ТУК!

красива кутия за бижута

бижута в красива кутия

  2 коментара to “Бижута в подходяща кутия”

  1. adorei esta ideia fiou muito charmosa,vou fazer um depois postarei

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(задължително)

(required)