юли 312013
 

Print this pageTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on Facebook
Сподели с приятели!

Домашни хитрини!

Направи си сам!

С помощта на дървени палети може да се направи чудесен дървен цветарник за двора. Възползвайте се от предложената ни идея!

Цветарник от транспортни  палети. Лесно може да се намерят транспортни палети и от тях могат да се изработят различни практични домашни неща. В този случай може да се направи прекрасен дървен цветарник, който може да служи и за преградна стена. Ако си намерите нови  палети, е хубаво да се лакира с качествен лак, за да не потъмнеят и изгният дъските. Така можете да ги използвате няколко години. Ако желаете, може да ги боядисате с различни весели цветове и с някаква допълнителна декорация ще изглеждат чудесно. Желателно е да подберете не много високи цветя за първите редове, за да не закриват красивите растения на следващият ред. Може да си направите и специален сектор с билки за този дървен цветарник.

ТУК има още много предложения за дома и градината!

практичен дървен цветарник

дървеният цветарник

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(задължително)

(required)