Мар. 012014
 

Tweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedInShare on FacebookСподели

идеи за двора

Вече наближава пролетта и тук ще ви покажем няколко много интересни идеи за двора и градината. Ако притежавате къща с градина или дворно място, може да се възползвате от нашите предложения.

Красиви идеи за двора. Това прекрасно барбекю ще създаде нов облик на градината ви и ще бъде чудесно място, където да си приготвяте вкусна храна на открито. С помощта на единични стандартни тухли и парче здрав водоустойчив шперплат или по- дебела ламарина може да изградите цялата конструкция. Интересното тук е, че може да си направите това барбекю по два начина. Единият е като залепите тухлите с подходящо флексово лепило за открито и конструкцията ще бъде за постоянно на избраното място, а другият е като изградите барбекюто без да свързвате отделните тухли и това ще ви даде възможност да премествате конструкцията ако се наложи. Металната скара може да си закупите или да си направите сами от арматурно желязо.

идеи за двора

Красиви идеи за двора!

Ако имате желание да си отгледате сами домашни зеленчуци, разгледайте добре това наше предложение и ще разберете, че никак не е трудно това начинание. А удоволствието да си откъснете от зеленчуците собствено производство е огромно. Като използвате няколко транспортни палета, може да си направите чудесна зеленчукова градина с разделители между отделните зеленчуци. Също така много лесно можете да премахвате плевелите и да следите за появата на вредители по растенията.

идеи за двора

Още идеи за двора!

А тук ви представяме няколко идеи за… (ПРОДЪЛЖАВА на следващата страница)

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(задължително)

(required)