февр. 032014
 

Print this pageTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on Facebook
Сподели с приятели!

дървени рафтове

Направи си сам уникални рафтове за стена от рециклирани материали!

Понякога ако си направим сами за стената дървени рафтове, те може да ни свършат много повече работа, отколкото ако си ги купим от магазина. Ето вижте тук например тези рафтове за вино. Изработени са от стари дъски и конструкцията им не е никак сложна.

Но пък вършат прекрасна работа за подреждане на бутилките с вино и чашите, с които се консумира. Това е много подходящо решение за рафтовете в механа или домашна изба, защото този ретро стил пасва идеално на тематиката на помещението. Ако и мебелите в това помещение са в етно стил, тогава хармонията ще бъде пълна.

В този конкретен случай, рафтовете са от много старо и амортизирано от времето дърво. Но това не е недостатък, напротив превръща се в предимство пред новите лустросани мебели от магазина, заради функцията, която изпълняват. С малко технически умения и подходящи инструменти всеки би се справил с това предизвикателство да си изработи сам тези красиви и полезни рафтове. Ако прецените, че е по- добре, може да ги лакирате с безцветен матов лак, за да могат да се почистват по- лесно.

Това е едно прекрасно решение за механата, когато виното в бутилките се консумира и не се налага дългото му съхранение. Когато трябва да се съхранява по дълго време, виното в бутилки трябва да бъде на рафтовете в легнало положение, за да не се остават тапите от корк да изсъхнат. Тогава в бутилките може да … (ПРОДЪЛЖАВА на следващата страница)

  One Response to “Рафтове за стената от дърво”

  1. Хитро!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(задължително)

(required)