Ное. 062013
 

Print this pageTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on Facebook
Сподели с приятели!

Домашни хитрини!
Направи си сам уникална поставка от камъчета!

Понякога една идея като тази за уникална поставка от камъчета може да ви донесе приятни емоции при изработването и след това да се изненадате колко добра работа върши за кухнята.

Може сами да си направите такава красива и уникална поставка за горещи съдове. Необходими са ви речни камъчета с приблизително еднакъв размер, еластична подложка за тях и пистолет за горещ силикон. Залепвате камъчетата, като преди това ги измивате и обезмаслявате, за да залепнат добре. Ако имате възможност да изберете различни по цвят камъчета, може да си направите и някакъв мотив върху вашата уникална поставка. Подобна поставка може да използвате и като подложка под саксията, като е добре да бъде малко по- голяма, за да се вижда и да разнообрази интериора ви. Ако си направите още по- голяма уникална поставка от камъчета може да я поставите пред входната врата, за да си подреждате обувките върху нея. Изглежда много добре и лесно се почиства, като се обърне обратно и леко се изтръска. Ако залепите камъчетата върху твърда повърхност и създадете с помощта на въображението си някакви интересни мотиви от различни по цвят и форма речни камъчета, ще се получи едно чудесно пано, което може да закачите на стената.

Уникалната  поставка е с много функции!

топлоустойчива уникална поставка

поставка от камъчета

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(задължително)

(required)