мар. 302014
 

Print this pageTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on Facebook
Сподели с приятели!

Две уникални идеи за дома и градината!

уникални идеи

Винаги в един дом има още какво да се направи, за да стане той още по- уютен и красив и затова ви показваме тук няколко уникални идеи за вашият дом и за градината.

На първата снимка може да видите как с помощта на квадратни кутии може да се създаде уникална композиция от рафтове за стената. Самите кутии може да се направят от ПДЧ и да се кантират, или от MDF, като след това ще трябва да се боядисат с качествена боя.

Най- добрият вариант е да бъдат изработени от масивна дървесина, като в този случай може да се запази и естественият дървесен цвят, като след изработката само се лакират с прозрачен лак. Всяка кутия трябва да има и гръб, като ви трябват поне 3 размера квадратни кутии. За да се захванат здраво, трябва задължително да има солидна основа, върху която се закрепват отделните елементи и която след това се захваща към стената.

уникални идеи

уникални идеи за двора и градината

Още уникални идеи!

Могат да се използват и много уникални идеи за двора или за градината. Тук може да видите как един на вид съвсем обикновен геран може да създаде настроение и спокойствие в съжителство с природата. Естествените материали, от които е направен хармонират чудесно с естествената природа.

Облицоването на корпуса на герана може да се направи с речни камъни или не много големи каменни плочи, за да може да се следва извития релеф на основата. След като камъните се залепят с качествено лепило за камък за външно полагане, трябва да се изчака да изсъхне лепилото и след това да се фугира. След време може цялата облицовка да се лакира със специален лак за камък, но трябва и… (ПРОДЪЛЖАВА на следващата страница)

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(задължително)

(required)