окт. 282013
 

Print this page
Print
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook

Сподели с приятели!
параван от подръчни материали

параванът

Направи си сам параван!

Напоследък идеите за изработване на полезни неща за дома от рециклирани материали са много актуални и затова ви представяме тази добра идея как да си изработите сами параван от палети.

Ето пример за един дървен параван, с който може да преградите голямо помещение или ако искате  да си направите кът, който да не се вижда директно от стаята, като същевременно може да се използва и за мини галерия, на която да закачите любимите си снимки или картини. От обратната страна може да сложите няколко закачалки, на които да си закачате своите дрехи. Най- хубавото е, че за изработването на този параван се използват стари транспортни палети, които се намират лесно. Необходимо е да се захванат здраво един за друг и ако не са достатъчно стабилни, може да се закрепят към стената или тавана с подходящи крепежни елементи.  Ако ви харесва естествения цвят, може само да ги почистите добре и след това да ги лакирате с безцветен лак. Ако искате може да ги  боядисате с акрилна боя в предпочитан от вас цвят. 

Не пропускайте да видите още много идеи ТУК!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(задължително)

(required)