Ное. 072013
 

Print this page
Print
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook

Сподели с приятели!

Домашни хитрини!
Направи си сам шкаф от детско легло.

Много хора се чудят какво да направят с вече ненужното детско креватче. Жал им е да го изхвърлят, защото им навява спомени, но в същото време им пречи и няма къде да го сложат.  Направете си красив и функционален шкаф.

Затова ви представяме една хитрина как да използвате вашето детско легло като шкаф. Ако е добре запазено и няма видими повреди по него, може да не го боядисвате даже. Свалете предната предпазна стена и я закрепете на височина каквато желаете за шкафа в зависимост от предметите, които ще съхранявате там. Закрепете я така, че да имате възможност да я преместите на друга височина ако се наложи.

За плот на  шкафът отгоре може да използвате дебело закалено стъкло или ПДЧ или MDF , които може да намерите в строителните хипермаркети или някой мебелен цех. Ако решите все пак да го боядисате, направете го с акрилна боя. Добре е да нанесете поне два слоя боя, за да бъде покритието равномерно и да не прозира основата. Шкафът може да го използвате като поставка за телевизора, като малка библиотека и т.н. Ако на основата монтирате малки колелца за мебели, ще имате възможност лесно да го местите на различни места в стаята.

шкаф от стари мебели

функционален шкаф

Възползвайте се от това наше предложение за красив и функционален шкаф от детско легло!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(задължително)

(required)