неделя , септември 27 2020
Препоръчани

Шкаф от детско креватче

Домашни хитрини!
Направи си сам шкаф от детско легло.

Много хора се чудят какво да направят с вече ненужното детско креватче. Жал им е да го изхвърлят, защото им навява спомени, но в същото време им пречи и няма къде да го сложат.  Направете си красив и функционален шкаф.

Затова ви представяме една хитрина как да използвате вашето детско легло като шкаф. Ако е добре запазено и няма видими повреди по него, може да не го боядисвате даже. Свалете предната предпазна стена и я закрепете на височина каквато желаете за шкафа в зависимост от предметите, които ще съхранявате там. Закрепете я така, че да имате възможност да я преместите на друга височина ако се наложи.

За плот на  шкафът отгоре може да използвате дебело закалено стъкло или ПДЧ или MDF , които може да намерите в строителните хипермаркети или някой мебелен цех. Ако решите все пак да го боядисате, направете го с акрилна боя. Добре е да нанесете поне два слоя боя, за да бъде покритието равномерно и да не прозира основата. Шкафът може да го използвате като поставка за телевизора, като малка библиотека и т.н. Ако на основата монтирате малки колелца за мебели, ще имате възможност лесно да го местите на различни места в стаята.

шкаф от стари мебели
функционален шкаф

Възползвайте се от това наше предложение за красив и функционален шкаф от детско легло!

Погледнете също

Приспособление за шкафа

Направи си сам добавка за кухненския шкаф! Понякога подобно приспособление спестява много място в кухнята Как …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *