ян. 252014
 
 25.01.2014  За жената  Add comments

Print this page
Print
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook

Сподели с приятели!

 Направи си сам гривна!

Когато сами си изработите някое бижу, то може да се превърне в любимият ви аксесоар, с който да не ви се иска да се разделяте. Гривна с кожа.

Сега ние ще ви представим един интересен начин да си изработите сами уникална гривна с помощта на няколко обикновени гривни и лента от естествена или изкуствена кожа. Конкретно за тази гривна ви трябват 8 обикновени гривни и лента от кожа с широчина около 2 мм. Трябват ви и няколко метални държача, с които да прихванете началото и края на кожата за гривната с помощта на бижутерски клещи. За по- добър визуален ефект и за да стане новата ви гривна по- здрава, използвайте 4 елемента с по 2 гривни. Започнете да наплитате вашата гривна, като промушвате кожената лента през четирите гривни, както е показано на снимките. Старайте се да бъдат колкото е възможно по- плътно лентите една до друга. Ако кожената лента не е достатъчно дълга, може да я удължите, като залепите крайчетата на две ленти с подходящо лепило, или да прихванете края на едната с метален държач и след това да продължите със втората лента. Когато стигнете до края, тогава отново използвайте метален държач, за да фиксирате кожата към … (ПРОДЪЛЖАВА на следващата страница)

  One Response to “Гривна – направи си сам”

  1. Много хубава идея, която дава свобода да се експериментира и с други материали 🙂
    Би станало много интересно с органза или с черна кожа и сребристи гривни.
    Благодаря за идеята!
    Ще си пусна сега въображението и да видим какво ще излезе !

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(задължително)

(required)