ное. 142013
 
 14.11.2013  За жената  Add comments

Print this page
Print
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook

Сподели с приятели!

Домашни хитрини!
Направи си сам!

С помощта на малки хитрости можем да си направим живота понякога по- красив и по- цветен. Пример за това е тази креативна идея за това как да си подновим старите обувки и дори да ги направим по- интересни отколкото са били.

обувки с нов облик

нови обувки

Ако ви е омръзнало да носите едни и същи обувки, или те са си променили външния вид, можете да им придадете съвсем нов облик с малко хитрини и креативно мислене. За целта ще са ви необходими: Прозрачно лепило за кожа и текстил, брокат с цвят, който вие харесвате или ще отговаря на вашия тоалет и тампон от дунапрен за нанасяне на лепилото.

Първо трябва добре да почистите и обезмаслите кожата на своите обувки. Намажете внимателно и равномерно  с лепилото, като внимавате да не попадне от вътрешната страна на ръбовете. Вземете броката и посипете върху намазаните с лепило места. Изчакайте добре да изсъхнат според указанията на производителя на лепилото и изтръскайте излишния брокат. 

Вижте още един вариант за декорация на вашите обувки с орнаменти!

С помощта на тези кристали може да направите обувките официални и много стилни. За целта ще ви трябват кристали с различна форма и големина, бижутерски клещи, пинсети и лепило за кристали. Има специализирани магазини, където продават различни стъклени орнаменти и … (ПРОДЪЛЖАВА на следващата страница 2 )

  2 коментара to “Обувки с нова визия …”

  1. Wow that was unusual. I just wrote an incredibly long comment but after I clicked submit my comment didn’t appear. Grrrr… well I’m not writing all that over again. Anyway, just wanted to say fantastic blog!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(задължително)

(required)