Кошничка с магнит за вашия дом

Направи си сам кошничка!

весела кошничка
кошничка

Понякога една кошничка с магнит, която сте изработили сами може да внесе много разнообразие и добро настроение в дома ви.

Ако искате да разнообразите интериора си с нещо сътворено от самите вас, вижте това наше предложение за цветна кошничка. Ето как може да си направите красива кошничка с магнит. Необходимите материали за вашето творение са:

Картон различни цветове, магнит, лепило, лентички за квилинг и пънч /машинка за изрязване на определени форми/. Изрежете с пънча 3 елипси. Ако нямате такъв, можете да си ги очертаете и изрежете на ръка. Изрежете си и парче картон, чиято ширина да отговаря на най- широката част на елипсата.

Една от елипсите за вашата кошничка разрежете на две равни части през средата по дължината и.

Нарежете си от единия цвят картон необходимия брой лентички, който трябва да отговаря на броя фистончета по елипсата от пънча. Нарежете и 5 лентички от другия цвят картон със същата дължина и ширина. Във втората и третата снимка е показано как да захванете вашите цветни лентички. Захващането става с лепило. След като сте направили залепването преминете към сглобяването на кошничката.

Оплитането става като разменяте двата цвята от картончетата по хоризонтала и вертикала. След последния … (ПРОДЪЛЖАВА на следващата страница)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *