Обзавеждане от дървени палети

обзавеждане от стари палети
обзавеждане

Направи си сам обзавеждане от палети!

Вижте тази добра идея как да си направите обзавеждане от стари палети!

 Да продължим темата с използването на палети за създаване на уютно обзавеждане в дома и в градината. С малко средства и креативно мислене може сами да си изработите холна масичка и функционален диван за вашия хол.

Като поставите на вашата масичка колела за мебели, ще имате възможност да я придвижвате на различни места в хола. За плот може да използвате дебело закалено стъкло, което могат да ви направят по поръчка в специализирано ателие или готов плот от MDF. За дивана използвайте дунапрен с по- висока плътност, за да не се деформира при по- продължителна употреба.

Него може да го поръчате в някои мебелни магазини, като дадете точните размери, които има вашият диван. Там даже могат да ви го тапицират с плат по ваше желание. Възглавниците може и вие да си ги направите, като за пълнеж използвайте силиконова вата или изрезки от дунапрен. На вашия диван имате и практични отвори, където може да си слагате дистанционното на телевизора и вестници и списания, за да бъдат винаги под ръка. 

В целия свят се увеличава тенденцията да се използват рециклирани материали за обзавеждане и декорация на дома. Хубавото тук е, че с помощта на палети могат да се създадат уникални индивидуални решения за всеки дом. Като развихрите въображението си може да постигнете красиво обзавеждане. С помощта на акрилни бои можете да създадете всякакви настроения в дома си.

За детска стая например за обзавеждането можете да използвате весели цветове, за всекидневна можете да съчетаете цветовата гама с другото обзавеждане и цвета на стените. За механа може просто да лакирате палетите и т.н. Също така е важно, че себестойността на такова обзавеждане излиза в пъти по- евтино от готовите мебели, а чувството, че самите вие сте автор на това уникално обзавеждане ще ви накара да се гордеете с постижението си!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *