Препоръчани

Обзавеждане от дървени палети

обзавеждане от стари палети
обзавеждане

Направи си сам обзавеждане от палети!

Вижте тази добра идея как да си направите обзавеждане от стари палети!

 Да продължим темата с използването на палети за създаване на уютно обзавеждане в дома и в градината. С малко средства и креативно мислене може сами да си изработите холна масичка и функционален диван за вашия хол.

Като поставите на вашата масичка колела за мебели, ще имате възможност да я придвижвате на различни места в хола. За плот може да използвате дебело закалено стъкло, което могат да ви направят по поръчка в специализирано ателие или готов плот от MDF. За дивана използвайте дунапрен с по- висока плътност, за да не се деформира при по- продължителна употреба.

Него може да го поръчате в някои мебелни магазини, като дадете точните размери, които има вашият диван. Там даже могат да ви го тапицират с плат по ваше желание. Възглавниците може и вие да си ги направите, като за пълнеж използвайте силиконова вата или изрезки от дунапрен. На вашия диван имате и практични отвори, където може да си слагате дистанционното на телевизора и вестници и списания, за да бъдат винаги под ръка. 

В целия свят се увеличава тенденцията да се използват рециклирани материали за обзавеждане и декорация на дома. Хубавото тук е, че с помощта на палети могат да се създадат уникални индивидуални решения за всеки дом. Като развихрите въображението си може да постигнете красиво обзавеждане. С помощта на акрилни бои можете да създадете всякакви настроения в дома си.

За детска стая например за обзавеждането можете да използвате весели цветове, за всекидневна можете да съчетаете цветовата гама с другото обзавеждане и цвета на стените. За механа може просто да лакирате палетите и т.н. Също така е важно, че себестойността на такова обзавеждане излиза в пъти по- евтино от готовите мебели, а чувството, че самите вие сте автор на това уникално обзавеждане ще ви накара да се гордеете с постижението си!

 

Погледнете също

Функционално обзавеждане

                    Домашни хитрини! Вижте едно красиво …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *