сеп. 232013
 

Print this page
Print
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook

Сподели с приятели!

Направи си сам уникална декорация!

уникална декорация с камъчета

уникална декорация

Ако имате стар чайник или подходящ друг кухненски съд, може да впрегнете творческите си умения и да създадете прекрасна и уникална декорация за вашия дом!

Вижте как да си направите уникална декорация с речни камъчета. С тази идея може да превърнете старият си чайник в произведение на изкуството със собствените си ръце. За целта са ви необходими малки и плоски речни камъчета, които трябва първо да оцветите в различни цветове. Боядисването го направете с акрилни бои и оставете камъчетата да изсъхнат.

След това трябва да обезмаслите и да почистите много добре старият ви чайник, за да бъде готов за вашата декорация. Оцветените камъчета залепвате с С200 или някое  качествено FIX лепило. След като подредите вашата композиция е необходимо да изчакате поне 24 часа да изсъхне лепилото.

След това идва ред на творческото ви мислене, за да създадете уникална композиция.

С помощта на готови 3D елементи, контур и акрилни бои създайте своя шедьовър 🙂 Когато завършите композицията и боите изсъхнат, нанесете няколко слоя прозрачен акрилен лак, за да защитите повърхността. И така, вашата декорация е завършена и трябва да решите за какво ще използвате творението си.

Може да сложите почва и да засадите живи цветя, може да го използвате и за ваза за сухи цветя, а може просто да бъде акцент в интериора ви! По същия начин може да си … (ПРОДЪЛЖАВА на следващата страница)

  4 коментара to “Уникална декорация на чайник”

  1. Дааа,чудесна идея,а може и с мидички,пясък,с малки шишарки,жълъдчета…идеи много и винаги ще е неповторимо и оригинално!

  2. TEZI NE6TA GI YMEQ

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(задължително)

(required)