окт. 242013
 

Print this page
Print
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook

Сподели с приятели!

Домашни хитрини!
Направи си сам бижу!

Винаги едно красиво бижу изработено от вас има много по- голяма стойност от скъпо бижу, което е купено от магазина.

За креативните личности  показваме как да си направите сами  уникално красиво бижу. Трябват ви пластмасови лъжички за еднократна употреба, които трябва да бъдат три различни размера. 10 броя големи, 5 броя средни и 2 броя малки лъжички. С помощта на чаена свещ и пинсета или клещи с дълги накрайници можете да създадете уникално бижу. Отрязвате дръжките по показаният начин и започвате да импровизирате, като внимавате да не се изгорите!!!

Съединявате първо в основата големите лъжички, като им придавате форма на листенца, след това средните и накрая най- малките. Една безопасна игла може да ви свърши чудесна работа за закопчаване, като може да го използвате за брошка или медальон. Ако не ви харесва белият цвят, може да оцветите вашето красиво бижу с акрилна боя, като най- добре е това да стане с пулверизатор или спрей с акрилна боя. След това може и да нанесете завършващ слой акрилен лак на вашето красиво бижу.

Разгледайте ТУК още много добри идеи за творчество! 

красиво бижу

бижу от рециклирани материали

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(задължително)

(required)