авг. 112013
 

Print this page
Print
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook

Сподели с приятели!
хляб

хляб за изискани гости

Колекция рецепти- вкусно топло предястие!

Вкусен хляб за топло предястие, с който ще впечатлите всички гости и приятели.

Вижте как от един обикновен цял заводски хляб можете да приготвите едно изключително вкусно топло предястие с кашкавал и зелени подправки. За приготвянето на това вкусно предястие, ви трябва един цял заводски или селски плътен хляб, 300-400 грама качествена моцарела, 200-300 грама хубав, добре узрял кашкавал, зелени билки по ваш вкус /ние сложихме риган и маточина/. Може да използвате и пера от зелен лук или някаква друга ароматна и свежа зелена подправка по избор. Нарязвате кашкавала и моцарелата на тънки лентички. 

Избраният хляб го нарязвате по дължината и ширината, като внимавате да не разрежете долната кора, за да се образуват равномерни кубчета.

В удобна за вас тавичка постелете алуминиево фолио, чиито краища да са по-дълги, за да могат да обгърнат страните на подготвеният хляб и да не изтече вкусната плънка. Поставете го в тавичката с фолиото, внимателно разгръщайте всяка страна на образуваните кубчета и поставяйте лентички кашкавал и моцарела.

По желание и за любителите на месо в тази плънка от кашкавал и моцарела може да добавите кубчета или лентички хубав пушен бекон, шунка или някакъв харесван от вас колбас. Така приготвеният … (ПРОДЪЛЖАВА на следващата страница)

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(задължително)

(required)