сеп. 092013
 
Сподели ако ти харесва!

Домашна хитрина!
Направи си сам масичка от шевна машина!

Ако се чудите какво да правите със старата си шевна машина, която не използвате, това предложение е точно за вас! Направете си красива масичка от шевна машина.

красива масичка от шевна машина

уникална масичка

Една много добра идея за превръщането на старата ви шевна машина в красива и практична масичка. Ако имате подобна шевна машина с метална конструкция, която вече по различни причини не можете да използвате по предназначение, можете да се възползвате от тази идея и тя да намери отново място във вашия дом. Тази масичка от шевна машина може просто да бъде като акцент с ваза цветя в хола или да бъде поставка за телевизор или аквариум. За по- добър външен вид може да използвате техниката “Декупаж”, с която да придадете старинен вид на вашата масичка от шевна машина. След като приключите с декорацията е необходимо да защитите повърхността с качествен лак, за да я използвате дълго време. Пожелаваме ви успех с изработването на вашата уникална масичка.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(задължително)

(required)