Хитрина за отслабване.

Полезна хитрина
хитрина

Важна хитрина която може да ви помогне!

Сигурно вече ви е омръзнало да спазвате някакви ограничителни диети, да изпитвате вълчи глад постоянно и с ужас да забележите, че двата килограма, които сте свалили за един месец, са се възстановили само за два- три дена. Има няколко изключително полезни хитрини, които ще ви помогнат да отслабнете трайно, но е необходимо да се въоръжите с търпение и постоянство.

ПЪРВА хитрина: Колкото и невероятно да звучи, трябва да поемате много течности- вода, сокове, но без консерванти и пълнители. Газираните напитки също не са препоръчителни.
ВТОРА хитрина : Наблягайте на растенията от семейство БОБОВИ. Макар, че напоследък почти сме ги изхвърлили от менюто ни, те са абсолютно задължителни за поддържането на добра фигура. Богати са на фибри и спомагат за регулирането на кръвната захар, което е основен фактор в здравословното хранене.

ТРЕТА хитрина: Никога не замествайте естествените мазнини- растителни или животински с имитиращи продукти, и ли такива, които са химически преработени, за да придобият по- добра консистенция или външен вид. Просто забравете за маргарин, растителни сметани  и други подобни, които се продават масово.
ЧЕТВЪРТА хитрина : Листните зеленчуци задължително трябва да присъстват ежедневно на трапезата ви. Те съдържат изключително много витамини и фибри, като по този начин ускоряват метаболизма в организма и спомагат за отслабването ни.

ПЕТА хитрина :

Ползата от суровите плодове и зеленчуци е неоспорима. Хапвайте ги при всеки удобен случай, без да се притеснявате за теглото си.

ШЕСТА хитрина  : Растенията, богати на фитонициди- като ЧЕСЪН и ЛУК са едно … ( ПРОДЪЛЖАВА на следващата страница)

Относно admin

Погледнете също

курабийки със забавна форма

Домашни хитрини!!! Страхотни и забавни курабийки с формата на таралеж и приятен вкус.  Ако желаете …

2 Коментари

  1. Вече четвърти месец съм на този режим. Свалила съм 15 кг. , но не консумирам нищо сладко, освен мед и плодове. Храня се по малко и на често, купувам си домашно мляко и си правя домашно масло, сирене, извара и кисело мляко, намалих драстично месото, веднъж на 10-14 дни консумирам домашно пилешко или заешко месо. Резултатът е на лице, но имам да свалям още 25 кг. така, че продължавам… Успех на всички, които се решат да спазват тези правила!

  2. За течностите САМО вода или чай без захар (не студен от сорта на Nestea), всичко друго организма приема като храна заради състава. Водата пречиства организма, опитайте със сок да измиете чинията!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *