Мини градина в кошница

Направи си сам мини градина!!!

Това е една чудесна идея за създаване на красива мини градина в дома или на верандата или като акцент в градината.

За вашата мини градина ви трябва една красива кошница, почва за цветя и различни елементи за декорация. Като начало трябва да лакирате кошницата с няколко слоя акрилен лак отвътре и отвън, за да се запази от влиянието на почвената влага и атмосферните условия. След това поставете един полиетиленов плик и в него поставете почвата за цветя.

Постарайте се да отрежете правилно полиетиленовия плик, за да не се показва много над нивото на новата ви мини градина.

Оттук нататък трябва да използвате творческите си умения, за да декорирате тази мини градина по ваш вкус. Вземете речни камъчета с различни размери, почистете ги добре и ги лакирайте с безцветен акрилен лак ако желаете да запазите естественият им цвят.

Ако искате, може и да ги боядисате в различни цветове с акрилна боя и да нарисувате на тях различни мотиви. Като основа на поляната за новата ви градинка може да си посеете трева, но ще трябва периодично да я подстригвате, за да не прораства много и да закрие декорацията ви. Може да използвате и мъх, който да вземете от дървета, но тогава не бива да се огрява пряко от слънчева светлина, защото мъхът ще загине. С помощта на … (ПРОДЪЛЖАВА на следващата страница)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *