Ное. 202013
 

Print this page
Print
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook

Сподели с приятели!

Домашни хитрини!

зелена градина в саксия

Зелена градина

През зимата, когато денят е къс и слънцето рядко се показва, зеленината в една малка зелена градина ще създаде невероятно усещане за уют и душевно спокойствие.

Създайте си прекрасно настроение в дома с тази малка, но красива зелена градина в керамична саксия. За целта ви трябват една широка кашпа, няколко запазени цели черупки от яйца, речни камъчета, почва за цветя  и поставка за сварено яйце. За подреждането на композицията за вашата зелена градина ще трябва да използвате въображението си и може да експериментирате като използвате различни варианти.

Ако имате малки деца, включете ги и тях в това приятно занимание и те ще ви предложат десетки идеи как да оформите бъдещата градинка. Трябва да пробиете малки отвори на дъното на черупките, за да може излишната вода от поливането да се изтича, за да не загният корените на растенията. След това напълнете 2/3 от обема на черупката с почва и сложете няколко семенца от различни растения във всяка черупка.

За новата ви зелена градина можете да използвате различни семена, които се използват в домакинството като зърна от пшеница, леща, грах, семена от различни тревни смески.

Може също така да декорирате черупките с различни мотиви или да нарисувате някакви забавни рисунки с акрилни бои. Ако поставите и няколко чаени свещи, между растенията, ще се получи романтична градина. Може да акцентирате с една мини вазичка от черупка върху поставка за яйце.

В нея може да поставите малки цветчета от стайни цъфтящи растения и дори стръкчета от подправки. Ако добавите около вашата зелена градина орнаменти от дърво, ще се получи малка екоситема, която ще ви пренася към пролетни изживявания. Позволете на децата ви да се грижат за вашата зелена градина и те ще го правят с огромно желание. 

Цъкнете ТУК, за да разгледате още много креативни идеи за дома и градината.

зелената градина

  One Response to “Зелена градина в стаята от черупки на яйца”

  1. […] е най- големият враг на затлъстяването!!! ДЕСЕТА ХИТРИНА : Хранете се многократно, но по малко количество […]

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(задължително)

(required)