Ное. 172013
 

Print this page
Print
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook

Сподели с приятели!

Домашни хитрини!

цветна ваза с балони

ваза от балони

Направи си сам ваза с балони!

С помощта на творческото ви мислене може да създадете уникална ваза от подръчни материали, която да радва вас и цялото ви семейство.

Понякога нещо малко, което е създадено от вас може да ви радва много повече и от много скъпа вещ. Ние ви предлагаме една много интересна идея, с помощта на която ще имате уникална ваза за декорация на дома ви. Ако искате да имате красива и функционална ваза, ние ще ви помогнем да създадете своя шедьовър. С помощта на няколко различни по големина и форма кутии и чаши и различни по цвят балони може да промените интериора си. Изберете няколко чаши, кутийки и малки бутилки с различна форма за вашата уникална композиция. Вземете един от цветните балони и с ножица внимателно го отрежете там, където започва неговото разширение.  Нахлузете широката част на балона откъм дъното и издърпайте към отвора на вазата, така че да стигне по възможност до ръба. След това вземете края на балона с по- тясната част, разтворете го внимателно, за да не се скъса и го нахлузете в обратната посока, за да се застъпят двете части. Ако са се образували гънки при изпъването, внимателно ги изпънете, за да стане гладка повърхността на вазата. Ако прецените, че вашата ваза има нужда от допълнителна декорация, може да вземете хартиено тиксо с орнаменти, което да залепите, или панделка в … (ПРОДЪЛЖАВА на следващата страница)

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(задължително)

(required)