Препоръчани

Направи си сам мини градина

направи си сам

направи си сам красива мини градина
направи си сам мини градина

Направи си сам тази интересна мини градина от керамична саксия.

Трябва ви една по- голяма керамична саксия, в която да съберете цялата си мини градинка. Ако не можете сами да си изрежете керамичната саксия в подходяща форма, потърсете специалист, който ще изреже професионално различните форми и елементи по бъдещото ви творение. след като вече имате предварителна подготовка можете да започнете да импровизирате с оформлението на растенията.

Трябва ви торопочвена смес за суколенти, защото те ще са преобладаващата част от градината ви. Сложете малко почва в долната част и я уплътнете, за да не се сляга после. Поставете парчета от керамика така, че да се получат тераси, но и да не излиза почва навън. Сложете отново почва и отново уплътнете и така докато завършите формата на градината тип- направи си сам.

За оформление тип- направи си сам е най- добре да използвате суколенти, защото са ниски, издържливи на неблагоприятни атмосферни условия и са много красиви.

Изберете си няколко вида и ги засейте според желаната от вас последователност, като е добре най- ниските да са най- отпред. Видимата част между растенията може да запълните с малки речни камъчета, с натрошена кора от … (ПРОДЪЛЖАВА на следващата страница)

Погледнете също

Мини градина в кошница

Направи си сам мини градина!!! Това е една чудесна идея за създаване на красива мини …

Един коментар

  1. Направихме подбна по тази идея, много е свежа

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *