ян. 072014
 

Print this page
Print
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook

Сподели с приятели!

направи си сам

направи си сам красива мини градина

направи си сам мини градина

Направи си сам тази интересна мини градина от керамична саксия.

Трябва ви една по- голяма керамична саксия, в която да съберете цялата си мини градинка. Ако не можете сами да си изрежете керамичната саксия в подходяща форма, потърсете специалист, който ще изреже професионално различните форми и елементи по бъдещото ви творение. след като вече имате предварителна подготовка можете да започнете да импровизирате с оформлението на растенията.

Трябва ви торопочвена смес за суколенти, защото те ще са преобладаващата част от градината ви. Сложете малко почва в долната част и я уплътнете, за да не се сляга после. Поставете парчета от керамика така, че да се получат тераси, но и да не излиза почва навън. Сложете отново почва и отново уплътнете и така докато завършите формата на градината тип- направи си сам.

За оформление тип- направи си сам е най- добре да използвате суколенти, защото са ниски, издържливи на неблагоприятни атмосферни условия и са много красиви.

Изберете си няколко вида и ги засейте според желаната от вас последователност, като е добре най- ниските да са най- отпред. Видимата част между растенията може да запълните с малки речни камъчета, с натрошена кора от … (ПРОДЪЛЖАВА на следващата страница)

  One Response to “Направи си сам мини градина”

  1. Направихме подбна по тази идея, много е свежа

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(задължително)

(required)