Ное. 192013
 

Print this page
Print
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook

Сподели с приятели!

Креативна идея!

добра идея

идея

Домашни хитрини!!!

Ако искате да разнообразите интериора си, може да използвате тази креативна идея.

Интересна идея! Ако сте правили скоро ремонт вкъщи и са ви останали празни кутии от боя или пък имате други подобни от консерви, можете да ги превърнете в произведение на изкуството с помощта на това предложение, подръчни материали и малко въображение. Трябва първо добре да почистите кутията от остатъците от боя и да обезмаслите повърхностите.

След това си избирате красиви мотиви на хартия или тънък плат и ги изрязвате и залепвате от вътрешната част на кутията. Може да използвате и салфетка за декупаж, но трябва да внимавате когато я залепвате, за да се изпъне добре и да няма гънки. За целта може да работите с лепило С 200 или лепило за декупаж. Добре е видимата част на кутията да боядисате в цвят по ваш избор и след това залепете мотиви и на външната страна на новата ви кутия.

Тази идея може да се превърне в приятно творческо занимание за семейството ако в изработването се включат и вашите деца.

Позволете им да развихрят въображението си и да предложат и своя идея за украса. Другият вариант е да боядисате външната страна с весели цветове и ако можете да рисувате, да създадете уникални рисунки върху кутията. Ако сте използвали само … (ПРОДЪЛЖАВА на следващата страница)

  One Response to “Идея за красива декорация”

  1. […] част залепете панделка от сатен. Вече имате готова уникална Коледна кутия изработена от вас, в която да поставите […]

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(задължително)

(required)