неделя , септември 19 2021
Препоръчани

Идея за красива декорация

Креативна идея!

добра идея
идея

Домашни хитрини!!!

Ако искате да разнообразите интериора си, може да използвате тази креативна идея.

Интересна идея! Ако сте правили скоро ремонт вкъщи и са ви останали празни кутии от боя или пък имате други подобни от консерви, можете да ги превърнете в произведение на изкуството с помощта на това предложение, подръчни материали и малко въображение. Трябва първо добре да почистите кутията от остатъците от боя и да обезмаслите повърхностите.

След това си избирате красиви мотиви на хартия или тънък плат и ги изрязвате и залепвате от вътрешната част на кутията. Може да използвате и салфетка за декупаж, но трябва да внимавате когато я залепвате, за да се изпъне добре и да няма гънки. За целта може да работите с лепило С 200 или лепило за декупаж. Добре е видимата част на кутията да боядисате в цвят по ваш избор и след това залепете мотиви и на външната страна на новата ви кутия.

Тази идея може да се превърне в приятно творческо занимание за семейството ако в изработването се включат и вашите деца.

Позволете им да развихрят въображението си и да предложат и своя идея за украса. Другият вариант е да боядисате външната страна с весели цветове и ако можете да рисувате, да създадете уникални рисунки върху кутията. Ако сте използвали само … (ПРОДЪЛЖАВА на следващата страница)

Погледнете също

Играчка за елха – уникат

Искате ли да си направите играчка за елха, която да е уникат? Задачата не е …

Един коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *