Препоръчани

Монтаж на мивка в банята

мивка
мивка на поставка от ковано желязо

Полезни съвети за монтиране на мивка в банята!

Ако сте правили ремонт на банята и искате сами да си монтирате санитарната арматура, мивка, аксесоари или мебели за баня, с тази публикация ще ви дадем полезни съвети за монтиране на новата ви мивка. Ако просто сте решили да смените старата мивка поради някаква причина, отстранете внимателно всички остатъци от нея и следвайте същите съвети при монтиране на новата.

За да се получат най- добри резултати е необходимо още при проектирането на вашата баня да обърнете сериозно внимание на точните места на комуникациите, защото от това зависи тяхната функционалност. В повечето случай баните в апартаментите са прекалено малки и това води до редица неудобства при разполагане на мивка, душ, бойлер, и други неща.

Затова може да се използват някои хитрости, за да се пести място и средства, разбира се. Например за душа може да се използва душ батерия, която се монтира на мивката и да се използва по- дълъг шлаух за душ, с който да се постави слушалката на подходящото място за къпане…

Обикновено мивка в банята се монтира след като са залепени плочките и са фугирани.

Има някои детайли, които трябва да знаете, преди да монтирате вашата мивка. На първо място трябва да уточните височината на която искате да я поставите. Това изглежда съвсем незначителна подробност, но може да предизвика сериозни разногласия в семейството, защото има разлика във височината на хората, които живеят заедно, особено ако има възрастни хора и деца. Ако мивката е в комплект с конзола (ботуш), тогава височината е фиксирана.

Най- добре е да не стоите приведени над мивката, но във всички случаи ще се наложат компромиси. Стандарта за монтиране е на височина от пода 83 -85 см. на мивката и 100 см. на смесителя (канелката). Но това не е задължително условие и затова трябва да изберете височина подходяща за всички членове на семейството. Има различни… (ПРОДЪЛЖАВА на следващата страница)

Погледнете също

По гръцки

Тиквички по гръцки

Напоследък тези тиквички по гръцки са предпочитано мезе по заведенията. Рецептата за тиквички по гръцки …

Един коментар

  1. Az ne obi4am da se navejdam nad mivkata i zatova na6ta e na 90 cm 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *