Препоръчани
Начало » Хитрини за дома » Направи сам уникални рафтове

Направи сам уникални рафтове

Домашни хитрини!!!

направи сам обзавеждане
направи сам рафтове

Показваме ви една добра идея за направи сам уникални рафтове за дома.

Хубавото е тук, че не са ви необходими скъпи материали, а летви, дъски, или готови елементи от щайги или сандъчета, които могат да се намерят лесно.  Ако нямате под ръка готови летви или дъсчици за “направи сам”, то може да попитате ваши приятели, да разглобите стари палети, дървени щайги или сандъчета.

Може да си закупите от строителните магазини за направи сам елементи и после да ги сглобите. Оставете въображението си да работи и комбинирайте различни форми за полиците. За монтажа ще са ви необходими винтове за дърво, трион обикновен или електрически, акумулаторен винтоверт, чук и отвертка.

Ще ви трябва и шкурка да дърво с едрина поне 200, за да не бъдат много грапави повърхностите след обработката на тези рафтове тип- направи сам.

В зависимост от това колко са запазени дървените елементи може да ги оставите в естественият им цвят или ако искате да ги съчетаете с интериора на помещението, може да ги боядисате в желан от вас цвят или да ги направите в различни цветове. Желателно е да ги … (ПРОДЪЛЖАВА на следващата страница)

Погледнете също

Направи си сам мини градина

направи си сам Направи си сам тази интересна мини градина от керамична саксия. Трябва ви …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *