Полезни идеи за дома ви

Няколко полезни идеи за вашият дом!

полезни идеи за дома
полезни идеи за вашият дом

Представяме ви няколко полезни идеи, с които може да разнообразите дома си.

Вижте тази практична спалня за детска стая. Ако имате две деца, това е прекрасно решение за децата, като икономисвате много пространство, което може да се използва за игра и полезни занимания. Това е един цял модул, където леглата са на два етажа, като първият се прибира и освобождава място. С многото чекмеджета и място за компютър това решение ще допадне и на родителите и на децата. Може да го поръчате в някоя фабрика за мебели по поръчка, като може да допълните и още допълнителни екстри, ако имате идеи и пространство в стаята.

Още полезни идеи:

полезни идеи

Тук може да видите една малка хитрина за кухнята. Ако при изработването на кухненското оборудване си поръчате това изобретение, ще имате един прекрасен плот за рязане и обработване на храните, като същевременно почистването е много лесно, като само пускате трохите и отпадъците от готвенето директно в кошчето за боклук. Предимството е, че имате допълнително работна площ, която се прибира под плота и не заема място. Понеже кошчето и допълнителния плот са на отделни механизми, когато желаете да използвате коша, издърпвате само него.

Още полезни идеи за дома:

полезни идеи

Вижте колко интересен люлеещ се стол може да си поръчате да ви изработят. Това е едно прекрасно място за релакс, ако се постави пред камината, на верандата или пред телевизора. Дървената му конструкция създава усещане за уют и топлина в дома. Може да си подберете различни десени на тапицерията за възглавницата за сядане в зависимост от цветовото решение на интериора в помещението. Наистина добро място за почивка или просто да си четете любимата книга.

полезни идеи

Тук може да видите как от един стар транспортен палет може да се направи уникална масичка за хола. Като поставите подходящо специално стъкло за маса върху палета и отдолу закрепите колела за мебели, вашата масичка ще ви радва с уникалния си дизайн, като и ще можете лесно да я премествате от едно място на друго.

Интересни и полезни идеи!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *