Интересни идеи за дома

Няколко интересни идеи за дома!

интересни идеи за дома

Тук ще видите интересни идеи, които ще внесат разнообразие във вашият дом.

Вижте колко интересен начин за съхранение на хляб и други хранителни продукти. Ако сте решили да промените кухненските си мебели, или се радвате на ново жилище, ви предлагаме да се възползвате от това наше предложение.

Изключително функционални, тези шкафове със сигурност ще ви помогнат в готвенето и съхранение на продуктите. Кошниците се изваждат от леглата си и много лесно се почистват, като продуктите, които съхранявате в тях са лесно достъпни и са защитени от прах и нежелани миризми.

Още интересни идеи:

интересни идеи 2

Тук вижте как може да си направите интересен моливник от дърво. За целта ви трябва едно малко трупче от дърво, което трябва да е много добре изсъхнало, за да не се сцепи след време. С помощта на електрическа бормашина разпробийте множество отвори с диаметър около 1 см на дълбочина около 3 -4 см.

Нека да са малко по- големи отворите, за да може да слагате в тях моливи, флумастри, химикалки и други дребни аксесоари. Може да оцветите дървото с акрилна боя или просто да нарисувате нещо върху него, за да стане вашият моливник по- интересен.

Вижте още интересни идеи:

интересни идеи

Предлагаме ви едно интересно решение за съхранение на хавлиените кърпи и други аксесоари в дома ви. Тези плетени кошове имат метална рамка от която е изградена конструкцията и с помощта на Г- образни куки може да се закрепят здраво за стената. Те имат предназначението да съхраняват вашите кърпи, но и много добре стоят като декорация на стената. На тях може да наредите и книги, може да поставите ваза с цветя или красиви сувенири.

интересни идеи 4

Вижте един много интересен шкаф за антрето, където може да си подреждате обувките, като имате и една поставка отгоре за ваза с цветя или други предмети. Може много лесно да се направи от няколко дъски и винтове за дърво. Лакирайте повърхностите с подходящ безцветен или оцветен лак според интериора.

Полезни и интересни идеи!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *