февр. 102014
 

Print this page
Print
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook

Сподели с приятели!

Няколко практични идеи с които може да създадете уют и добро настроение в дома и градината!

Разгледайте тук тези практични идеи и те може да ви заредят с енергия, за да промените своя дом и градина.

практични идеи

Вижте колко стилно и красиво стоят тези саксии, когато са поставени на точното място. Живите цветя създават усещането за близост с природата и са едно уместно допълнение към интериора на вашето помещение. Красива саксия с живи цветя стои еднакво добре в кухнята, хола или спалнята. Ако полагате необходимите грижи за растенията, те ще ви се отплатят с красивото си присъствие дори през мразовитите зимни дни.

Ако имате вътрешна дървена стълба, трябва да подберете кашпи с дървесен цвят или с преобладаващо бяло. Може да използвате само зелени растения или дискретно цъфтящи цветя. Необходимо условие е да имат достатъчно светлина, за да се развиват правилно.

Още практични идеи!

практични идеи 2

Това е една идея как да организирате подправките в кухнята. Може да поръчате да ви изработят този шкаф тип- куфар, на който да закрепите капака за кухненския шкаф както е показано на снимката. Като използвате подходящи стъклени буркани, ще знаете винаги къде да намерите вашите билки и подправки. Този шкаф е изключително практичен и не заема полезно пространство в кухнята.

практични идеи 3

Вижте това наше предложение за … (ПРОДЪЛЖАВА на следващата страница)

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(задължително)

(required)