юни 012013
 

Print this pageTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on Facebook
Сподели с приятели!
цветен алпинеум

красив цветен алпинеум

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Направи си сам алпинеум!

Ако имате стар автомобил и не искате да се разделите с него като го дадете за старо желязо, може да си направите такъв уникален цветен алпинеум!

Трябва първо да изберете подходящо място за вашия цветен алпинеум от стария ви автомобил. След това може да боядисате вътрешните места, където ще бъде почвата, за да защитите повърхностите от корозията. Самата почва може да бъде в полиетиленови чували или пък направо положена в кухините на автомобила. Трябва да подберете и подходящи видове цветя за вашия цветен алпинеум. Трябва да ги засадите така, че на преден план да бъдат ниско растящи, а на заден план да са по- високите, за да не се закриват.

Около вашия нетрадиционен алпинеум също трябва да разположите ниско растящи цветя, защото в противен случай няма да се вижда добре. Трябва така да бъде разположен, че да имате и достатъчно място за достъп до него, за да може да поливате растенията, да ги плевите и да ги наторявате от време на време. Колкото по- разнообразни цветя засадите във и около този чудесен алпинеум, толкова по- добре ще изглежда.

Ако ви е харесало нашето предложение, може да ни оставите коментар за да споделите впечатленията си за този красив и нестандартен алпинеум!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(задължително)

(required)