юли 082015
 
 08.07.2015  За жената  Add comments

Print this page
Print
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook

Сподели с приятели!
жена

Романтична жена

С каква жена искат мъжете да прекарат живота си?

Какви качества трябва да притежава съвременната жена, за да стане постоянна спътница в живота на един мъж и той да се реши да се обвърже за постоянно с нея? Това е въпрос, който са си задавали не малко жени и ние ще се опитаме да дадем отговор тук от гледната точка на мъжете.

Привлекателност. Това означава, че жената не е задължително да покорява с неземна красота и съвършени пропорции, а да бъде мила, и да обръща повече внимание на външния си вид не само когато е на работа и в обществото а дори и вкъщи. Всеки мъж иска да се гордее, когато е с жена си сред  приятели, на улицата или дори в магазина.

Съвременната жена трябва да бъде образована, умна и забавна.

Не винаги може да се притежават тези качества в съвършеният им вид, но мъжът иска избраницата на живота му да бъде забавна и да споделя с нея различни весели истории, да се смеят заедно и да се забавляват. Също така да може да си говори с нея по различни теми и да научава нови неща. Определено няма да обвърже живота си с жена, с която няма какво да си каже и му е скучно.

Да не е ревнива. Няма нищо по- лошо в отношенията в една връзка от това … (ПРОДЪЛЖАВА на следващата страница 2)

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(задължително)

(required)