Препоръчани

Аплици и полилеи в битов стил

 
полилеи
Използването на полилеи, аплици и пендели в старинен стил дава завършен вид на вашата механа, барбекю или друго битово помещение.

Когато се изгражда осветлението в едно помещение е добре да се подберат полилеи, аплици и нощни лампи в подходящ стил, който е съобразен с характерния стил на обзавеждането и посланието, което трябва да излъчва обстановката.

В съвременният динамичен и технологичен ритъм на ежедневието ни, много хора се завръщат към старинният възрожденски и битов стил на своя дом или на вилата.

Това е така, защото по този начин обстановката предразполага към спокойствие и дава възможност за релакс и почивка от напрегнатото ежедневие. Наред с подходящото обзавеждане е необходимо и осветлението да бъде съобразено с характерният битов стил на помещението.

Затова е препоръчително да се използват подходящи старинно изглеждащи аплици, полилеи, нощни лампи и пендели.

Дори ако сте решили да обособите само барбекюто или механата в такъв стил, подходящият аплик ще допринесе много за създаването на уютна обстановка, където да ви е приятно да почивате или да посрещате гостите си.

Още когато се изгражда едно помещение е необходимо да се проектира електроинсталацията така, че да се оставят изводи на кабелите на подходящите места- на тавана, на стените и евентуално около място, където може да има традиционни битови предмети като дървено колело от каруца или старо буре, за да може насочената към обекта светлина да спомогне за акцентирането на предметите и в същото време да има достатъчно светлина в помещението.

Аплиците дават един приятен завършен вид на вашето помещение, особено ако таваните са много ниско разположени и няма възможност да се използват полилеи или плафони.

Тогава те могат да изпълняват функцията на основно осветление в помещението. Дори понякога … (ПРОДЪЛЖАВА на следващата страница)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *