мар. 062015
 
 06.03.2015  съвети  Add comments

Print this page
Print
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook

Сподели с приятели!
подарък за жена

Желан подарък за жена

Как да изберем подходящ подарък за жена?

Изборът на точният подарък за жена не е лесно начинание. Много хора изпадат в паника при мисълта, че трябва да избират подарък за жена, защото винаги имат съмнения, дали ще подарят нещо, което ще зарадва получателя. Ситуацията става още по- сложна, ако подаръкът трябва да е за любимата жена!

Навярно всички са чували, че е по- приятно да подариш подходящ подарък, отколкото да получиш такъв. Усещането е изключително приятно, ако си успял да зарадваш истински човека, на когото засвидетелстваш своето уважение. Жените са изключително интелигентни и мъдри същества и винаги ще намерят начин да ви подскажат какъв подарък биха желали да получат.

Само трябва достатъчно внимателно да се вслушвате в думите им. със сигурност нееднократно те са намеквали какво точно би ги зарадвало, ако го притежават. Най- добрият вариант е ако директно ви заявят какво точно биха желали да получат като подарък за конкретния празник.

Въпросът е само дали можете да си го позволите, като не трябва да се съобразявате с това, дали на вас ви харесва или не! Най- добрият подарък за жена е този, който ще я накара да се усмихва и да бъде щастлива. Безсмислено е да и подарявате кученце, ако тя обича котки, само защото вие харесвате кученца!

Един наистина добър подарък за жена е една екскурзия, като определящата дестинация е място, което ще се хареса и на двамата. Всяка жена иска да се откъсне от ежедневието и да се отпусне сред природата- на плажа или в планината или на място с културни ценности и събития.

Тук нещата опират до това, което можете да си позволите- дали ще летите до Хавай, или ще посетите родни забележителности. Тук ще ви покажем няколко предложения за подарък за жена според възрастта.

Подарък за жена между 20 и 30 години:

Бижута– винаги можете да изненадате любимата с красиво колие, пръстен или изящни обеци. Трябва само да се съобразите с… (ПРОДЪЛЖАВА на следващата страница 2 )

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(задължително)

(required)