юли 032015
 

Print this page
Print
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook

Сподели с приятели!
рулца от тиквички

рулца от тиквички

Вижте как може да си приготвите тези различни рулца от тиквички.

Вкусните рулца от тиквички са ни любими в този сезон. Повечето от хората ги приготвят с цедено мляко. Аз обаче си имам моят вариант и който го е опитвал задължително след това приготвя своите рулца от тиквички по моята рецепта.

За тези рулца от тиквички ще са ви необходими следните продукти:

Тиквички средно големи 2-3 бр., 200 гр. крема сирене (купувам по-фино Филаделфия или от този род), чесън, орехи, пресен копър, олио, голяма щипка сух джоджен и сол.

Приготвяне: започнете от тиквичките, като ги измиете и нарежете по дължина с дебелина около 5 мм. Посолете и оставете за около 10 минути да поемат от солта. Тиквичките пека на скара, но може и на грил тиган да ги направите. Отцедете отделилата се вода от тиквичките и поръсете с джоджена, след което напръскайте със спрей олио по тях или полейте и разбъркайте леко да се омазнят. Загрейте скара или грил тиган и изпечете от двете страни нарязаните и овкусени тиквички. Оставете да се охладят. През това време пригответе плънката за рулцата. Крема сиренето се разбърква и към него се … (ПРОДЪЛЖАВА на следващата страница)

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(задължително)

(required)