Дек. 022013
 

Print this page
Print
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook

Сподели с приятели!

Как да направим Коледна играчка.

как да направим сами играчка за елхата

как да направим Коледна играчка

Навярно много пъти сте си задавали въпроса как да направим сами интересна украса или играчка за елхата за Коледните празници.

Тук ви предлагаме една чудесна идея, която може да бъде изпълнена с подръчни материали.

Може да украсите вашата елха с много скъпи и ефектни играчки, но удовлетворението от собственоръчно направената играчка ще бъде много по- голямо. Ако искате на Коледната ви елха да има уникални играчки изработени от вас, прочетете тази публикация и ще разберете как да направим сами Коледна играчка. Трябват ви една топка от стиропор, прозрачно лепило или пистолет с горещ силикон, тиквени семки, панделка и една кукичка за захващане. Взимате една топка с подходящ размер от стиропор, почиствате я добре и започвате внимателно да залепвате тиквените семки с прозрачно лепило или горещ силикон. Трябва да започнете от дъното, като ги залепвате така, че всяка следваща семка да ляга върху долната, за да създадете ефект на шишарка. След като залепите всички тиквени семки може само да лакирате играчката, но може и да създадете бляскав ефект, като я лакирате с брокатен лак. Ако желаете може и да боядисате вашата играчка в желан от вас цвят с акрилна боя, като я потопите в боята или с четка с мек косъм. Като изсъхне може да я декорирате с панделка, изсушени шипки или малко борово клонче, като ги … (ПРОДЪЛЖАВА на следващата страница)

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(задължително)

(required)