Уникални идеи за дома.

Две уникални идеи за дома и градината!

уникални идеи

Винаги в един дом има още какво да се направи, за да стане той още по- уютен и красив и затова ви показваме тук няколко уникални идеи за вашият дом и за градината.

На първата снимка може да видите как с помощта на квадратни кутии може да се създаде уникална композиция от рафтове за стената. Самите кутии може да се направят от ПДЧ и да се кантират, или от MDF, като след това ще трябва да се боядисат с качествена боя.

Най- добрият вариант е да бъдат изработени от масивна дървесина, като в този случай може да се запази и естественият дървесен цвят, като след изработката само се лакират с прозрачен лак. Всяка кутия трябва да има и гръб, като ви трябват поне 3 размера квадратни кутии. За да се захванат здраво, трябва задължително да има солидна основа, върху която се закрепват отделните елементи и която след това се захваща към стената.

уникални идеи

уникални идеи за двора и градината

Още уникални идеи!

Могат да се използват и много уникални идеи за двора или за градината. Тук може да видите как един на вид съвсем обикновен геран може да създаде настроение и спокойствие в съжителство с природата. Естествените материали, от които е направен хармонират чудесно с естествената природа.

Облицоването на корпуса на герана може да се направи с речни камъни или не много големи каменни плочи, за да може да се следва извития релеф на основата. След като камъните се залепят с качествено лепило за камък за външно полагане, трябва да се изчака да изсъхне лепилото и след това да се фугира. След време може цялата облицовка да се лакира със специален лак за камък, но трябва и… (ПРОДЪЛЖАВА на следващата страница)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *