Дек. 082016
 

Print this pageTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on Facebook
Сподели с приятели!
кренвирши сърца

Забавни кренвирши

Ако търсите интересно предложение за вечеря или обяд, а защо не и за закуска в леглото, то тези кренвирши сърца са точно това от което имате нужда.

Детските години на много от нас са минали с кренвирши. Много хора ги предпочитат и сега. Рядко си позволявам да ги купувам и приготвям, но вкъщи всички ги харесват. Подбирам винаги малотрайните колбаси и купувам от гарантиран производител. Тази забавна форма ще се хареса и на децата и на възрастните. Ако искате да изненадате някой, това е един интересен начин.

Необходими продукти за кренвирши сърца:

Кренвирши (броят им зависи от броя на хората, които ще ги консумират), яйца според броя кренвирши, сол, подправка по ваше желание (при мен прясна мащерка), 2 супени лъжици олио.

Ще ви трябват още и  хартия за печене, клечки за зъби и подходяща тава.

Приготвяне: свалете обвивката на кренвиршите и ги разрежете по средата като оставите в единия край около 3 см. неразрязани. Срежете клечките за зъби на 2 половини. Огънете срязаните краища на кренвиршите един към друг навътре да се образува сърце и прикрепете с половинките клечки за зъби.

Тук имам една малка тайна която ще споделя с вас. Става на въпрос как яйцето да не изтича от кренвирша когато го сложим вътре.

вкусни кренвирши

Сложете листа хартия в тавата и намажете хартията със супената лъжица олио. Фурната трябва да е предварително загрята на 180 градуса. Сложете тавата с подмазаната хартия за 5 минути да се загрее добре. Щом изтече времето, изваждате тавата и … (ПРОДЪЛЖАВА на следващата страница)

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(задължително)

(required)