юни 302016
 
 30.06.2016  За жената  Add comments

Print this pageTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on Facebook
Сподели с приятели!
преса за коса

преса за коса

Как да си изберем преса за коса, така че да не съжаляваме за покупката си.

Едва ли историята помни друг период, в който да е имало такъв огромен интерес към гримовете и продуктите за коса – както към стилизиращите, като преса за коса, така и към тези, които служат за нейната грижа. В последните години на пазара ни се появиха многобройни уреди за изправяне и къдрене на косата, които ни предоставят невероятно много възможности да постигнем всякакви ефекти, да експериментираме и да се вдъхновяваме от тенденциите в модата по всички краища на света.

Електрическата преса за коса е сред най-използваните уреди за изправяне (а и не само). Обикновено изправянето с нея не отнема много време, което я прави тъкмо толкова популярна. Ето няколко простички съвета, които могат да ви бъдат от полза при избирането на подходящата преса и нейната употреба: • Консултирайте се с фризьора си – той/ тя ще ви даде най-точна оценка в какво състояние е косата ви и дали това е точният момент за употребата на преса и други подобни уреди. Освен това от опит може да ви сподели кои марки преси са по-добри от други и какви са техните предимства. Фризьорът ви също така ще ви посъветва какъв вид преса ще бъде най-подходящ за вашия тип коса.

• Разгледайте различни модели преса за коса и се информирайте – доста лесно при възможностите, които предлага интернет днес. Направете своето проучване, сравнете различните преси – наистина няма смисъл да купувате уреда прибързано. Обърнете внимание на плочите – обикновено керамични или титаниеви. Пресите с керамични плочи нагряват равномерно и са по-подходящи за употреба в домашни условия, докато титаниевите нагряват косъма по-бързо, би трябвало да предоставят по-дълготраен ефект, но някои фризьори смятат, че не са подходящи за ежедневна употреба. Други преси пък имат само керамично покритие, докато основата на плочите е от друг материал (често алуминий). Турмалиновите плочи би следвало да неутрализират отрицателните йони, предоставяйки гладка и блестяща коса с по-малко нагряване.

• Винаги се информирайте каква е температурата на нагряване – някои преси имат дисплей, други не. Това е важно и при покупката на термозащитен спрей. Други предимства на … (ПРОДЪЛЖАВА на следващата страница)

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(задължително)

(required)