понеделник , април 22 2019
Препоръчани
Начало » За жената » Свети Валентин- любовно послание

Свети Валентин- любовно послание

Един от най- хубавите празници в годината е Свети Валентин. Това е празник на най- истинската и чиста любов между двама влюбени.

Свети Валентин

Любовно послание за св. Валентин!

Затова е добре да изненадате любимия човек с малък, но изпълнен с топли чувства подарък, който сте изработили сами и сте вложили в него частица от себе си! Предлагаме ви едно нестандартно решение за изненада за Свети Валентин на сродната душа. Тази симпатична кутийка с форма на сърце може истински да зарадва най- близкия ви човек.

Изработката е много лесна и си заслужава да се потрудите заради този красив празник- Свети Валентин.

Първо трябва да решите колко голяма да бъде самата кутийка и след това да начертаете форма на сърце върху парче по- здраво велпапе от голям кашон, защото то ще бъде вашата основа за бъдещата ви изненада. Изрязвате правилно очертанията на сърцето и след това близо до периферията започвате да забождате през 7 -8 милиметра на еднакво разстояние една от друга клечки за зъби.

След като наредите всички клечки за зъби трябва да им сложите по една капка С 200 или друго подходящо лепило в основата на всяка клечка. След като изсъхне лепилото, може да започнете да изграждате самата кутийка. Препоръчително е да боядисате клечките за зъби в подобен цвят като цвета на преждата, за да не личи конструкцията, ако някъде преждата не е достатъчно плътно прилепнала.

Ще ви трябва едно кълбо с не много тънка прежда, която е най- добре да бъде в розово или червено, заради посланието, което искате да изпратите за Свети Валентин на любимия човек. Започвате да изплитате страните, като внимателно промушвате нишката на преждата през всяка клечка, така както е показано на снимката. Когато стигнете до необходимата височина с помощта на клещи секачки отрязвате клечките на еднаква височина. В началото и края на… (ПРОДЪЛЖАВА на следващата страница)

Относно admin

Погледнете също

Как да си изберем преса за коса

Как да си изберем преса за коса, така че да не съжаляваме за покупката си. …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *