февр. 102014
 
 10.02.2014  За жената  Add comments
Сподели ако ти харесва!

Един от най- хубавите празници в годината е Свети Валентин. Това е празник на най- истинската и чиста любов между двама влюбени.

Свети Валентин

Любовно послание за св. Валентин!

Затова е добре да изненадате любимия човек с малък, но изпълнен с топли чувства подарък, който сте изработили сами и сте вложили в него частица от себе си! Предлагаме ви едно нестандартно решение за изненада за Свети Валентин на сродната душа. Тази симпатична кутийка с форма на сърце може истински да зарадва най- близкия ви човек.

Изработката е много лесна и си заслужава да се потрудите заради този красив празник- Свети Валентин.

Първо трябва да решите колко голяма да бъде самата кутийка и след това да начертаете форма на сърце върху парче по- здраво велпапе от голям кашон, защото то ще бъде вашата основа за бъдещата ви изненада. Изрязвате правилно очертанията на сърцето и след това близо до периферията започвате да забождате през 7 -8 милиметра на еднакво разстояние една от друга клечки за зъби.

След като наредите всички клечки за зъби трябва да им сложите по една капка С 200 или друго подходящо лепило в основата на всяка клечка. След като изсъхне лепилото, може да започнете да изграждате самата кутийка. Препоръчително е да боядисате клечките за зъби в подобен цвят като цвета на преждата, за да не личи конструкцията, ако някъде преждата не е достатъчно плътно прилепнала.

Ще ви трябва едно кълбо с не много тънка прежда, която е най- добре да бъде в розово или червено, заради посланието, което искате да изпратите за Свети Валентин на любимия човек. Започвате да изплитате страните, като внимателно промушвате нишката на преждата през всяка клечка, така както е показано на снимката. Когато стигнете до необходимата височина с помощта на клещи секачки отрязвате клечките на еднаква височина. В началото и края на… (ПРОДЪЛЖАВА на следващата страница)

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(задължително)

(required)