Шишарки за декорация на елхата

красиви шишарки
Шишарки за декорация

Прекрасна идея за украса с шишарки на елхата и чудесно Коледно настроение!

Коледа наближава и с помощта на няколко шишарки и акрилна боя може да сътворите уникална декорация. Навярно много пъти сте искали да направите сами нещо интересно с което да украсите Коледната си елха или да поставите като акцент в интериора. Това е чудесно предложение, което е лесно за изпълнение и с достъпни материали. За да направите красива композиция от цветни шишарки трябва първо да си намерите подходящи материали.

Добре е да знаете, че различните иглолистни дървета имат различни по форма и големина шишарки.

Спокойно може да си ги съберете в парка, ако има иглолистни дървета или в най-близката борова гора. Ще съчетаете една приятна разходка със събиране на различни  елементи за декорация. Когато използвате различни шишарки може да се постигнат по- добри резултати при декорирането. Преди оцветяването е добре да се почистят от прах и механични повреди шишарките.

Самото оцветяване може да извършите по няколко начина. Единият е чрез потапяне в акрилна боя, другият е с помощта на четка, като внимателно боядисвате всички неравности. Третият начин е с помощта на спрей с подходяща боя. След като изсъхне добре боята може да добавите и допълнителни елементи към  шишарките като брокат, изкуствени цветни перли или цветен пясък.

Изберете си подходящ дървен панер, в който да поставите вашите уникални коледни играчки и може да декорирате цялата композиция с помощта на красива панделка. Между оцветените шишарки може да поставите няколко пръчки канела, сушени плодове или … (ПРОДЪЛЖАВА на следващата страница 2 )

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *