юли 082016
 

Print this pageTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on Facebook
Сподели с приятели!
банички на тиган IMG_43601

Чудесни банички на тиган

От тази рецепта ще разберете как да приготвите банички на тиган с готови кори.

Рецептата за вкусните банички на тиган е предназначена за хората, които не могат да месят и точат, както и за всички останали. Баничките се приготвят много бързо и лесно. Зависи от сръчността ви. Може за 15 минути да имате топла домашна закуска, която да хапнете със семейството или приятелите си.

Необходими продукти за банички на тиган:

4 правоъгълни дебели кори за баница, 2 яйца, 150 гр. сирене, 50 мл. олио.

Приготвяне: четирите  корите се разрязват през средата. Получавате осем листа. Сиренето се натрошава на дребно или се настъргва на едро ренде. Смесвате сиренето с яйцата и разбърквате. С тази смес мажете равномерно всяка кората и сгъвате. Сгъването се прави като срещате в средата двата края на кората и после сгъвате другите два края към средата и отново сгъвате така, че двата края да останат в средата. Така плънката се затваря и няма да изтече.

Загрявате олиото в тиган и пържите баничките от двете страни до златист цвят. Пържете на умерена температура. Силният огън ще ги прегори отвън, а вътре може да останат сурови.

Поднесете топли вашите банички на тиган с напитка по ваш избор.

Както разбрахте от това количество продукти излизат 8 банички. В случай, че искате повече бройки увеличете количеството на продуктите.

Използването на … (ПРОДЪЛЖАВА на следващата страница)

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(задължително)

(required)