юли 222014
 
 22.07.2014  За жената  Add comments

Print this page
Print
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook

Сподели с приятели!
играчка от плат

играчка от плат

Лесно и забавно е да ушиете сами играчка от плат.

За целта ще са ви необходими няколко парчета плат с различни десени и големина, конец, игла, копчета, вата или вълна, с която да напълните ушитата играчка от плат, картон, ножица, лепило за плат и молив. Решете как ще изглежда вашата играчка от плат. Тук аз ще ви покажа как да си направите бухал.

играчка от плат

скица

Първо вземете лист картон или някаква хартия, на която да очертаете вашата фигура. Обикновено този тип играчки от плат са с опростена форма. След като си направите скица как ще изглежда, очертайте на картона или хартията и изрежете всеки детайл, не е нужно да прекалявате с много орнаменти, старайте се да е по изчистено. Подберете си десените плат да се съчетават добре цветово.

играчка от плат

шаблон

Очертайте първо основната форма върху плата, тя трябва да има две страни с еднакъв размер. За да не ви се размества плата използвайте карфици. Изрежете 1 см навън от очертанието. Ако ползвате шевна машина може да ушиете вашата играчка от плат на нея, но в случай, че нямате ушийте я на ръка няма да ви отнеме много време. Очертайте и изрежете и останалите детайли, които ще са ви необходими и преминете към зашиването и залепването им.

играчка от плат

етап от изработването на играчка от плат

 

Лично аз предпочитам всичко да е зашито в моята играчка, защото попадайки в детските ръце, може нещо да бъде изчоплено и погълнато и за това ви препоръчвам, ако вашата играчка е предназначена за… (ПРОДЪЛЖАВА на следващата страница)

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(задължително)

(required)