Препоръчани
Начало » Хитрини за дома » Идеи за Великден – за настроение

Идеи за Великден – за настроение

Наближава най- светлият християнски празник в годината и затова ще ви покажем няколко идеи за Великден.

Идеи за Великден! Традицията повелява богатата празнична трапеза и дома да бъдат украсени подобаващо, за да се усеща празничната атмосфера навсякъде. Има много и различни начини да си направите сами празнична украса, но тук ние ще ви предложим няколко интересни решения.

идеи за Великден
свещник- идеи за Великден

 

Този прекрасен свещник може да украсява вашата трапеза, ако решите да си го декорирате с техниката “декупаж”. В показания пример свещникът е изработен от дърво и с помощта на подходящи орнаменти е декориран конкретно за този празник. Свещите са също подбрани тематично и се получава една прекрасна композиция за по- добро настроение на този свят празник.

идеи за Великден - заготовки

Това са заготовки, които можете да си закупите от магазини за хоби материали и върху тях да си направите ваша уникална декорация. Може също така да използвате и пластмасови яйца или такива от стиропор или пък да си направите сами от самосъхнеща глина например. Независимо каква заготовка ще използвате е препоръчително да положите бяла основа, за да бъдат добре изразени цветовете на декорацията.

идеи за Великден - готови яйца

Красиви идеи за Великден!
Тук може да видите как чрез смесена техника (декупаж и рисуване) са декорирани тези прекрасни Великденски яйца върху дървени заготовки. Ако сте решили да си декорирате великденски яйца с техниката декупаж и искате да могат да се консумират яйцата- тогава вижте тази публикация!

идеи за Великден - декупаж

Други идеи за Великден!

Може да си създадете едно чудесно настроение с помощта на… (ПРОДЪЛЖАВА на следващата страница)

Относно admin

Погледнете също

Вкусна бейби моцарела

Панирана бейби моцарела

Панирана моцарела Пригответе си такава панирана бейби моцарела. Вкусната панирана бейби моцарела може да бъде …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *