Идеи за Великден – за настроение

Наближава най- светлият християнски празник в годината и затова ще ви покажем няколко идеи за Великден.

Идеи за Великден! Традицията повелява богатата празнична трапеза и дома да бъдат украсени подобаващо, за да се усеща празничната атмосфера навсякъде. Има много и различни начини да си направите сами празнична украса, но тук ние ще ви предложим няколко интересни решения.

идеи за Великден
свещник- идеи за Великден

 

Този прекрасен свещник може да украсява вашата трапеза, ако решите да си го декорирате с техниката „декупаж“. В показания пример свещникът е изработен от дърво и с помощта на подходящи орнаменти е декориран конкретно за този празник. Свещите са също подбрани тематично и се получава една прекрасна композиция за по- добро настроение на този свят празник.

идеи за Великден - заготовки

Това са заготовки, които можете да си закупите от магазини за хоби материали и върху тях да си направите ваша уникална декорация. Може също така да използвате и пластмасови яйца или такива от стиропор или пък да си направите сами от самосъхнеща глина например. Независимо каква заготовка ще използвате е препоръчително да положите бяла основа, за да бъдат добре изразени цветовете на декорацията.

идеи за Великден - готови яйца

Красиви идеи за Великден!
Тук може да видите как чрез смесена техника (декупаж и рисуване) са декорирани тези прекрасни Великденски яйца върху дървени заготовки. Ако сте решили да си декорирате великденски яйца с техниката декупаж и искате да могат да се консумират яйцата- тогава вижте тази публикация!

идеи за Великден - декупаж

Други идеи за Великден!

Може да си създадете едно чудесно настроение с помощта на… (ПРОДЪЛЖАВА на следващата страница)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *