февр. 102015
 
 10.02.2015  За жената  Add comments

Print this page
Print
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook

Сподели с приятели!
как да съблазним

как да съблазним мъжа до себе си

Практични съвети за това как да съблазним собственият си съпруг.

Ако сте омъжени отдавна, навярно вече си задавате въпроса “Как да съблазним собственият си мъж?” Това е съвсем нормално във взаимоотношенията в едно семейство, защото вече се познавате до най- дребните подробности и трудно може да се изненадате с поведението си. Но ако не сте се опознали, това означава, че не сте били достатъчно близки през изминалите години и съвместният ви живот е бил един компромис в името на брака или на децата или на нещо друго.

Но колкото и пламенни да са били взаимоотношенията ви, в един момент между вас се настанява рутината на ежедневието с безбройните проблеми, които спохождат всички.

Но трябва да знаете, че колкото и пъти да си задавате въпроса- как да съблазним човека до себе си, отговора няма да дойде без вашата инициатива.

Затова трябва да се вземете в ръце и да промените навиците си и да сте готови за нови изживявания.

Като за начало не трябва да забравяте максимата, че “жените обичат с ушите си, а мъжете с очите”. Но промяната не трябва да бъде внезапна и силно подчертана, защото това може да усъмни вашият съпруг, че нещо не е наред и той ще бъде готов да се отбранява от несъществуваща заплаха. Затова внимателно и стъпка по стъпка променяйте начина си на живот и отношението към любимия.

На първо място обновете  … (ПРОДЪЛЖАВА на следващата страница 2 )

  One Response to “Как да съблазним… съпруга си”

  1. Полезна информация 🙂 Ама трябва и за мъжете подобно четиво, за да се научат да обичат жените си 🙂

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(задължително)

(required)