сеп. 012013
 

Print this page
Print
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook

Сподели с приятели!

Колекция рецепти- закуска за шампиони!

закуска с пържена филия

закуска с различни продукти

Много често в хладилника остават малки количества вкусни продукти, които не използвате винаги и често се налага да изхвърлите в кофата за отпадъци. Вижте как от тези остатъци може да се приготви бърза и много вкусна закуска за няколко човека.

Хитрина с подръчни продукти 🙂  Необходимите продукти за тази закуска за шампиони са импровизация от продуктите, които можете да откриете във вашия хладилник. Трябват ви няколко филии хляб ( според броя на хората за закуска), за всяка филия по едно яйце, тост сирене или ако нямате, може да използвате кашкавал, парче шунка,  бекон или някакъв колбас с който разполагате в момента.

Дори кашкавала да е леко засъхнал по края, това не е проблем, защото при печенето той ще се разтопи и пак ще има много добър вкус.  

Хубаво е да използвате тиган с незалепващо покритие и малко мазнина за приготвянето на тази вкусна закуска.

Може да използвате и стар хляб, като внимавате да не се разтроши. Изрязвате средата на филийката, като оставяте периферия около 1 сантиметър.

Загрявате тигана с много малко мазнина, поставяте филийката и изсипвате в средата яйцето. Щом то започне да побелява и да се стяга поставяте сиренето или кашкавала върху яйцето, отгоре парче… (ПРОДЪЛЖАВА на следващата страница)

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(задължително)

(required)