Ретро спалня за вашият дом

Още домашни хитрини !!!
Направи си сам ретро спалня!

Старите мебели създават уют и много добро настроение във всеки дом, където присъстват. Вижте тази ретро спалня и ако ви харесва, може и сами да си я направите.

За любителите на ретро обзавеждането представяме една красива и практична ретро спалня. Изработена от материали, които могат да се намерят лесно, тя ще внесе много емоции и уют във вашият дом. Дървото създава усещане за топлина, а има и много практични чекмеджета, където можете да съхранявате завивки, детски играчки и други неща. Тази спалня можете да комбинирате със дървена закачалка, дървено пано на стената и шкаф от масивно дърво.

За изработването на тази ретро спалня може да използвате дъски от стара къща или стара стопанска постройка, които да дадете на майстор дърводелец да ги обработи и да ги отреже на размерите, които ще ви трябват.

Ако не използвате стандартни матраци, може да я направите с размер по ваш избор и после да си поръчате матрак от дунапрен с висока плътност за вашата ретро спалня. Ако използвате стари дъски, най- вероятно и след обработката върху тях ще има следи от дървояди и времето ще е оставило своя отпечатък върху тях, но в това именно е … (ПРОДЪЛЖАВА на следващата страница)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *