Картофи – изненада за предястие

Колекция рецепти- картофи – изненада!

Има много рецепти с картофи, но тази наистина ще ви хареса! Много вкусно топло предястие за цялото ви семейство!

Представяме ви едно чудесно топло предястие за гости. Вкусни картофи с които можете да впечатлите гостите и близките си. Ако сте решили да разнообразите менюто за вечеря, ви препоръчваме тази лесна за приготвяне тази вкусна изненада за предястие. Трябват ви няколко (според броя на хората) пресни, едри, еднакви по големина картофи. Измивате ги добре, след това ги слагате за 20 минути в подсолена вода да се сварят.

Изваждате ги от водата и ги охлаждате. Разрязвате ги внимателно на филийки, като ги оставяте свързани в долната част на картофа. Плънката, която можете да използвате е много разнообразна, но ние ви препоръчваме да използвате парченца бекон, и кашкавал, който да настържете отгоре. Може да използвате също така различни видове колбаси, шунка или каквото имате в хладилника.

Подреждате  картофите  в тавата на фурната, като използвате подложка от алуминиево фолио, защото при печенето кашкавалът се разтича. След като приключите с печенето, просто изхвърлете подложката от фолиото. Печете около 20 минути… (ПРОДЪЛЖАВА на следващата страница)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *