неделя , септември 27 2020
Препоръчани

Кренвирш за различна закуска

Направи си сам уникална закуска от кренвирш!

Свикнали сме да гледаме на колбасите като този кренвирш като на нещо съвсем обикновено. Но когато пуснем въображението си в действие, могат да се получат много изненадващи резултати.

вкусен кренвирш
кренвирш за закуска

Един обикновен кренвирш може да създаде невероятно добро настроение, когато е приготвен по подобен начин. За да се получи красивата гледка в този случай са използвани яйца от пъдпъдък. Като начало попарвате кренвиршите и ги срязвате през средата по дължина. След това внимателно им правите разрези през 3-4 мм, като в основата ги оставяте съединени.

Извивате ги във формата на кръг и ги поставяте в тигана с малко мазнина. След това слагате едно яйце от пъдпъдък в получения отвор в средата и изчаквате докато се получи резултат като на снимката. Изваждате ги и след като изстинат ги украсявате. Листенцата ги изрязвате от един корнишон и използвате стебло от копър за дръжка на цветето. Сервирайте по възможност в тъмна голяма чиния, за да изпъкне творението ви в пълният си блясък.

Така от един съвсем обикновен кренвирш може да приготвите уникална и много вкусна закуска за цялото семейство.

Бъдете сигурни, че децата особено ще оценят по достойнство вашето старание! Добър апетит!!!!

Сега ви показваме още една възможност за различна и много нестандартна закуска с кренвирш и яйце за влюбени. Това е специално предложение за единият от партньорите, който иска да изненада своя любим/любима в леглото сутринта 🙂

За целта сцепвате попареният кренвирш през средата, като внимавате в основата да остане свързан. Обръщате на обратно двете половинки и получавате формата на сърце, което може да прихванете с една клечка за зъби, докато се изпържи. След това чуквате едно яйце в средата на кренвирша- сърце и поръсвате малко сол. Когато е готово, може да сервирате на любимия/любимата в леглото с препечени филийки и много любов 🙂
кренвирш с яйцеАко ви е харесало нашето предложение за тази различна закуска с кренвирш, може да ни оставите коментар, за да ни разкажете как сте се справили с предизвикателството или да ни зададете въпроси ако нещо не ви е ясно!

Погледнете също

Топчета от сирене за мезе

Топчета от сирене за мезе

Лесно и бързо се приготвят вкусните топчета от сирене. Такива топчета от сирене поднасям често …

3 коментара

  1. емилия

    Кренвирши – сърце съм правила в тавичка и запечени във фурната, а върху яйцето се слага малко натрошено сирене. Стават много вкусни и цялото семейство ги харесваме. Ще опитам и по вашия начин!

  2. Nayden Mominski

    Супер изглежда, но няма как да се получи с кренвиршите в момента – надуват се като бухти!

    • Има по веригите скъпи, но вносни кренвирши. С тях предполагам, че ще се получи, особено ако е за СПЕЦИАЛНА изненада на любим човек:)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *