Препоръчани

Къща за котки от дървени сандъци

Нови домашни хитрини!
Направи си сам къща за котки!

Когато вкъщи имате котка като домашен любимец, много пъти навярно сте се чудили каква къща за котки да намерите, за да се чувства вашата писана комфортно и да не оставя косми навсякъде в жилището ви.

Това понякога може да бъде доста неприятно, защото където обикновено котките си почиват, там си и правят тоалета. Падат косми /особено през пролетта и есента/, и ако котката излиза навън по лапите остават  боклуци и затова е необходимо да си има всяко коте къща за котки. Вижте няколко примера за такава къща, като тази кутия служи и за забавление на котката.

Може да импровизирате и сами да си направите къща за котки от някакви сандъци, щайги или големи дървени кутии. Трябва да се знае, че котките обичат източниците на топлина и да са по- нависоко, за да имат добра видимост на района.
Имате котка и се чудите как да разнообразите скучния и котешки живот. Ето една чудесна идея за къща за котки и за забавление за домашния ви любимец. Можете да наредите отделните сандъци на земята един върху друг или да ги закрепите на стената.

Вашата котка ще се чувства еднакво добре и при двата варианта. Котките обичат да изследват нови територии и да заемат стратегически позиции нависоко, за да наблюдават  жертвите си. Особено ефикасен е този вариант, ако имате няколко котки.

Това ще бъде добро решение за тях, защото ще се забавляват много и всички ще си имат собствена къща за котки. Добре е да сложите във всяка къща по една постелка, която да може лесно да се изважда и да се почиства. Има още една положителна страна използването на дървена къща за котки. Много често котките използват дървените повърхности за да си чешат ноктите и ако се научи вашата котка да го прави там, ще ви отпадне проблема с надрасканите мебели в дома ви.

къща за котки на стената

 

Погледнете също

Поддържане на фасадата на къща

Всяка къща има нужда от поддържане на фасадата, за да има дълъг живот и добър …

Един коментар

  1. олдзия

    оооо.мяууууууууу!!!!!!!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *