юли 062013
 

Print this page
Print
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook

Сподели с приятели!

Направи си сам красив цветарник от гуми!

цветарник от гуми

пъстър цветарник от гуми

С помощта на стари гуми от автомобил може да създадете един чудесен цветарник от гуми в градината или на двора.

Ако имате стари гуми и се чудите какво да направите с тях, изградете си този забавен и пъстър цветарник от гуми. Използвайте въображението и креативното си мислене и направете най-добрата според вас комбинация между цветове и дизайн. Важно условие преди да боядисате гумите е да ги почистите много добре с обезмаслител, защото в противен случай боята бързо ще се обели. Използвайте акрилна боя, като ги боядисате поне 2 пъти за по-наситен цвят.  Останалото е плод на вашето въображение! В този интересен цветарник засейте не много високи цветя, за да не се засенчват взаимно. 

Понеже този цветарник от гуми се използва за едногодишни растения, може да се направи подложка от шперплат или дървена скара с минимално разстояние между летвите.

Ако е от шперплат, трябва да се боядиса и да се пробият отвори, за да се изтича излишната вода. Изкарва една година и на следващата го правите отново. Ако искате , може да направите подложката и от по- дебела ламарина с пробити отвори. Така няма да имате проблеми няколко години. Самата подложка трябва да е с диаметър малко по- голям от вътрешния диаметър на гумите, за да може да се закрепи стабилно и да не изпада почва. След като … (ПРОДЪЛЖАВА на следващата страница)

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(задължително)

(required)