юни 302015
 

Print this page
Print
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook

Сподели с приятели!
поддържане на фасадата

поддържане на фасадата

Всяка къща има нужда от поддържане на фасадата, за да има дълъг живот и добър външен вид.

За поддържане на фасадата на къщата трябва поне веднъж в годината да се обърне специално внимание за нежелани промени, които може да предизвикат големи щети, ако не се поправят навреме. Внимателният външен оглед може да ви даде първоначална информация за състоянието на фасадата и съответно на цялата сграда. Най- притеснителните фактори са появата на пукнатини по фасадата, което говори за проблем най- вече с основите на къщата.

Ако забележите множество малки пукнатини по мазилката, това не е чак толкова притеснително, защото с времето основите се слягат минимално и е възможна появата на такива съвсем тънки пукнатини. При огледа трябва да се вземат под внимание множество фактори, които биха предизвикали щети по фасадата и да се прецени кои от тях могат да се елиминират и на кои може да се намали влиянието.

Ако има увивни и катерещи се растения по фасадата, те при всички положения ще доведат до повреждане на повърхностния слой, защото обикновено се прикрепват към стената в малките пукнатини и ги разширяват във времето. Една от най- лошите възможни причини за … (ПРОДЪЛЖАВА на следващата страница 2 )

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(задължително)

(required)